Kontakt

KavaEshop.cz
tel: 602 692 880
obchod@kavaeshop.cz

Anketa

Kde jste narazili na náš WEB

Zboží / Seznam.cz 66% Google 14% Heureka.cz 10% Z jiného zdroje (leták atd.) 10%

Články o kávě

arr3O kávě IllyExistují dvě hlavní odrůdy kávy: Arabica a Robusta. Kromě jiného je rozdíl v náročnosti pěstování... arr3PRESSOVAČE - FRENCH PRESSJednou z nejednodušších a nejlevnějších cest k dobré kávě je French press. Zapomeňte již na... arr3Káva a její působení na zdravíŠálek kávy má mnoho užitků pro zdraví. Na základě nové studie nás pití kávy může ochránit před... arr3Dietní vláknina v kávěDejte si kávu. Nová studie ukazuje, že káva může být zdrojem dietní vlákniny, ale to neznamená... arr3Kofein prý může ochránit paměť starších ženŽeny po šedesátém pátém roce života, které pijí nejméně tři šálky kávy nebo šest šálků čaje denně,...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Fyzické osobě podnikající dle živnostenského zákona nezapsané v obchodním rejstříku Michal Havlišta, se sídlem Narysov 68 Příbram 261 01, IČ 66324017, zapsaná u Městského úřadu v Příbrami v živnostenském rejstříku, č.j.208/97B ev.č.321106-950. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů